BIRKENSTOCK ARIZONA IN BLACK OR WHITE?

Birkenstock Arizona

They’re still beyond ugly, but something about them keeps drawing my attention. I had the Birkenstock Arizona on my birthday wishlist and tried them on again, but I’m sooooooo in doubt about 1) the size, and 2) the colour. The size is something I need to figure out for myself (38 fits my small feet so much better, but 39 is my actual size in length), but you guys can probably help me with the colour. I think black makes them look smaller and less in yo face, but white can be so chic combined with more white! What to do?

birckenstocks

Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona

Birkenstocks

Images via Pinterest

Stay updated?
Bloglovin’
| Instagram | Lookbook | Facebook | Twitter | Pinterest

6 Comments

 • mei 28, 2015 - 10:00 am | Permalink

  Ik heb zelf ook echt geen idee wat ik van deze dingen moet vinden. Denk dat het weer zo’n typische trend is waar alleen de hele hippe mensen mee weg komen haha! Maaaar, als ik dan moet kiezen.. wit denk ik? Die laatste foto met die witte “slippers” en jeans vind ik tof, ja.

  • Merel
   mei 28, 2015 - 7:26 pm | Permalink

   Haha, dank voor je stem! Ja, vorig jaar vond ik dus ook dat alleen de hipsters ermee weg konden komen, maar dit jaar lijkt er toch zo’n algehele tolerantie te zijn ontstaan van ze lopen nu eenmaal heel lekker, dus of je ze nu lelijk vind of niet, het is volkomen normaal dat iedereen een paar in de kast heeft staan er ook openbaar mee de straat op gaat. Dus ik durf het wel aan dit jaar, denk ik ;).

 • mei 28, 2015 - 8:31 pm | Permalink

  Poef moeilijk. Ik heb een haat-liefde verhouding met die dingen. Ik zou ze zelf denk ik niet kopen omdat ik gewoon teveel momenten heb waarvan ik geen idee heb wat ik ermee aan moet (letterlijk en figuurlijk hah). Het zijn beetje de uggs onder de sandalen (maar die heb ik dan weer wel dus hahaha, mooie argumentatie is dit). Maar anywaaaay, qua kleur zou ik voor zwart gaan! Toch nèt iets makkelijker.

  • Merel
   mei 29, 2015 - 7:42 pm | Permalink

   En de stem voor zwart staat genoteerd! Danku danku. Dat heb je mooi verwoord ja, de Uggs onder de sandalen. Maar Uggs zou ik dan weer nooit dragen (ook niet te rijmen met mijn wél-craving voor Birkies, maar goed). Anyway, ik ga er nog even over denken, want die sizing is ook echt niet oké voor mijn platvoetjes (je gaat bijna wensen dat je brede voeten hebt, serieus), maar bedankt voor het meedenken 8-).

 • mei 30, 2015 - 10:05 pm | Permalink

  hard choice, i love them both! :)

 • Pingback: Merely MerelBIRKENSTOCK ARIZONA » Merely Merel

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *