DE -2 KG LAAT OP ZICH WACHTEN

gezond eten

Ik zit inmiddels weer aardig in het ritme qua gezond eten, de eerste kilo ben ik nog altijd kwijt, maar de -2kg laat voorlopig nog lekker op zich wachten. Nu begrijp ik ook wel dat mijn sportregime van de afgelopen tijd (drie tot vier keer per week hardlopen en bijna dagelijks buikspiersessies) wellicht wat vetgewicht in spiergewicht heeft omgetoverd (ik zie althans wel verschil aan mijn lichaam gelukkig!), maar dat neemt niet weg dat ik nog altijd teveel koekjes, snoepjes en chocolaatjes eet (op werk), te grote porties als avondeten neem, en te weinig water en smoothies drink. Dus daarom heb ik besloten aan de slag te gaan met een nieuw e-book, getiteld Alles over groene smoothies. Het is niet dat ik niet weet hoe ik een smoothie moet maken (sterker nog: smoothies op recept vind ik eigenlijk vrij nutteloos), maar ik heb weer even een duwtje in de goede richting nodig! Ik duik binnenkort met mijn neus in mijn online boek en zal met jullie mijn bevindingen delen. Als je zelf ook alvast aan de slag wil, je koopt het boek hier!

gezond eten
Foto: Geef mij maar salade

Blow
Blow en de geur van mijn Albert Heijnsalade met kip

verse jus

groene smoothie

Alles over groene smoothies
De eerste smoothie uit 50 Gezonde fruitsmoothies! Doesn’t it look like Fristi?!

— ZIJN JULLIE AL HARD OP WEG BIKINIPROOF TE WORDEN? —

7 Comments

 • mei 29, 2014 - 7:52 am | Permalink

  Het is al goed dat je zoveel verschil ziet, maar wat jammer dat nou net die laatste kilo er niet af gaat. Maar je moet ook lekker blijven genieten van de koekjes en chocola want je hebt het ook helemaal niet nodig om af te vallen!
  Liefs, Tessa

  • merely-merel
   mei 30, 2014 - 4:18 pm | Permalink

   Is ook zo! Ik had in mijn hoofd in totaal 5kg af te vallen om te ‘tonen’ zeg maar, maar ik merk dat ik met meer sporten ook al heel ver kom, zonder een kilo kwijt te raken! Ik ben dus meer gaan focussen op de spiegel dan op de weegschaal, haha.

 • mei 29, 2014 - 11:19 am | Permalink

  Knap zeg, 3 a 4 keer in de week hardlopen! Ik had ook een periode waarin ik netjes 3x liep, maar nu haal ik dat helaas niet altijd meer.
  En ik moet eigenlijk ook meer smoothies drinken, lekker makkelijk en gezond :)

 • mei 29, 2014 - 11:37 am | Permalink

  Dat gezonde eten ziet er lekker uit, knap dat je zo veel sport!

 • mei 29, 2014 - 5:54 pm | Permalink

  Ik ben benieuwd wat je van het boek vindt! Deze smoothies zien er alvast lekker uit

 • mei 29, 2014 - 11:01 pm | Permalink

  Ziet er goed uit :D
  Mag ik een x langskomen voor zo’n smoothie? (En om Blow te aaien… Ook al ben ik allergisch).

  • merely-merel
   mei 30, 2014 - 4:19 pm | Permalink

   Hahah aaahh, ja tuurlijk! Zal ik extra voor je stoffen en stofzuigen ;).

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *