EINDELIJK GA IK DAN OOK NAAR DE PLEK WAAR HET ALLEMAAL BEGON: ATHENE

Florence in november, Rome in januari en nu is het weer zover, hoor: ik heb gisteren een ticket naar Athene geboekt! In tegenstelling tot Florence en Rome, ben ik nog nooit eerder in Athene geweest. Ik moet me schamen, als oudheidstudent! Nu ga ik samen met een vriendinnetje met dezelfde passie voor antieke kunstgeschiedenis als ik. En praktisch dezelfde opleiding ook trouwens. En dezelfde liefde voor het delen van een fles wijn. Of twee. Het zal wel een zware week worden. Hier alvast wat zonovergoten Athenefoto’s van andere citytrippers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1403 athene 05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1403 athene 06

1403 athene 03

Hé, een Griekse Blow.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1403 athene 07

Binnenkort maar eens lekker beginnen met citytripproof-kleding shoppen. Let the voorpret begin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1403 athene 04

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De meeste foto’s zijn van Athensfotoaday.wordpress.com, maar er zit er ook een aantal bij van Mynomadiclens.wordpress.com. De foto met de vlag is van Callixto.com en de detail-outfitfoto’s van Houseofharperblog.com.

— HEBBEN JULLIE AL ZOMERSE BESTEMMINGEN GEBOEKT? —

20 Comments

 • maart 9, 2014 - 7:58 am | Permalink

  Oh. zo. fijn! Ik ben ook nog nooit in Athene geweest (wel in Griekenland haha), wordt ook hoog tijd als ik dit zie! Tof! Ik ga dit jaar op vakantie (huwelijksreis!) naar Frankrijk, in een klein oud stadje vlakbij Parijs <3

  • merely-merel
   maart 10, 2014 - 8:49 am | Permalink

   Jaa, zin in! Wat leuk van je huwelijksreis! Ik heb het zelf alleen niet zo op Parijs en ook niet zo Fransen in het algemeen haha, maar het is wel romantischhh natuurlijk!

 • maart 9, 2014 - 8:08 am | Permalink

  Zalig, veel plezier met de nodige kleding te shoppen haha! Wij hebben een weekje Kos al geboekt :)

 • maart 9, 2014 - 9:09 am | Permalink

  Zalig, ik ben er zelf nog nooit geweest. Zelfs nog nooit in Griekenland, maar ik wil er echt graag eens naar toe! Zeker Athene lijkt me prachtig!
  En alvast veel plezier met de nodig kleding te shoppen.

  Zelf ga ik in de zomer heb ik gelukkig dat iemand van mijn familie niet mee kan naar Venetië dus ik ben invaller voor de 4 dagen. ;)

  • merely-merel
   maart 10, 2014 - 8:50 am | Permalink

   Mazzel! Venetië staat ook nog hoog op mijn wantedlijstje hoor!

 • maart 9, 2014 - 9:21 am | Permalink

  Wauw, dat lijkt me zo mooi daar <3! Ik ben nog nooit in Griekenland geweest, maar het lijkt me een prachtig land. Ik ben bang dat vakantie er voor mij weer niet inzit dit jaar :-(

 • maart 9, 2014 - 11:14 am | Permalink

  Oef, Athene is zo leuk!! Een van de betere vakanties moet ik zeggen, Griekenland heeft sowieso een leuke sfeer vind ik.

 • maart 9, 2014 - 4:02 pm | Permalink

  Volgens mij is het daar echt heel erg mooi! De foto’s zien er al super uit!

  • merely-merel
   maart 10, 2014 - 8:52 am | Permalink

   Nou, Athene schijnt helemaal niet zo’n mooie of leuke stad te zijn, haha! Maar voor oudheidliefhebbers is het natuurlijk wel de place to be!

 • maart 9, 2014 - 6:19 pm | Permalink

  Gaaf zeg, mooie foto’s!

 • maart 10, 2014 - 12:58 am | Permalink

  Aaah ik ben ook in Athene geweest! (die foto’s zorgen er echt voor dat ik weer terug wil…). Onwijs tof. Ik wil dit jaar nog naar Florence met mijn zus, lijkt me ook een prachtige stad (en ben een beetje aangestoken door al die foto’s op jouw blog…). X

  • merely-merel
   maart 10, 2014 - 8:51 am | Permalink

   JAAAA FLORENCE. Dat blijft echt stipt op #1 staan, denk ik. Ook na Athene.

 • maart 10, 2014 - 6:52 am | Permalink

  Oo wat leuk! Alvast heel veel plezier met de voorbereidingen, het beste excuus om te mogen shoppen toch ;)
  X

 • maart 10, 2014 - 8:04 am | Permalink

  Athene lijkt me zo tof! Ik zou er een paar jaar geleden naar toe gaan maar toen hebben we toch besloten dat niet in de zomer te doen want ik heb liever een strand in de buurt dus het werd Kreta. Ook niet verkeerd, maar Athene lijkt me nog steeds heel tof!

  • merely-merel
   maart 10, 2014 - 8:52 am | Permalink

   Athene moet je ook echt niet willen in het hoogseizoen. VEEL TE WARM en stoffig. Daarom ga ik ook lekker in april, 15-20 graden, prima!

 • maart 11, 2014 - 7:55 am | Permalink

  Leuk!! Ja, zoals je weet ga ik met mijn vriend naar Rome in juni. Ik kan al niet meer wachten!!

 • Pingback: Merely Merel » HOW AM I GONNA BE AN OPTIMIST ABOUT THIS?

 • Pingback: Merely Merel » WIJ ALS NEDERLANDERS MOGEN ECHT TROTS ZIJN OP DE HEMA

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *