EINDELIJK MET HARDLOOPLEGGING – START TO RUN, WEEK 5 #2

Hardlooplegging

Zo slecht als het de vorige keer ging, zo goed ging het de afgelopen twee keer. Zou het aan mijn nieuwe hardlooplegging liggen? Ik denk het wel =D. Op Facebook postte ik een tijdje terug al dat ik twee leggings bij Zalando had besteld en het is dat ik er één moest kiezen van mezelf, anders had ik ze allebei gehouden, denk ik! Ik besloot na horrorverhalen over afzakpraktijken met H&M leggings toch maar te investeren en koos uiteindelijk voor een black beauty van New Balance (wat ook nog eens een ontwerp van Heidi Klum bleek, hoe fashionable verantwoord wil je het hebben?). Hardlopen gaat echt vele malen beter in dit strakke, ventilerende beenomhulsel. En de bovenbenen schuren inmiddels niet meer tegen elkaar aan, dus dat scheelt ook weer wrijving, gege.

MAANDAG 1205 SCHEMA 5.2 | 2R – 1L – 3R – 2L – 6R – 2L – 6R – 2L – 7R – 2L = 33 min
33 min, 4.9 km (= 8.9 km/u), 275 kcal

DINSDAG 1305 SCHEMA 5.3 | 2R – 2L – 4R – 2L –5R – 2L – 6R – 2L – 7R – 2L = 34 min
34 min, 5.0 km (= 8.8 km/u), 280 kcal

Hardlooplegging

Heidi Klum for New Balance

Start to Run

Hardlooplegging

Heidi Klum for New Balance
FITNESSLEGGING €64,95 New Balance via Zalando.nl

Week 6 van Start to Run is eigenlijk een herhaling van week 5, maar ik ga proberen na elke run tot de 6k door te lopen. Dan wordt de overgang naar week 7 (waarin stukken van 10 en 12 minuten achter elkaar gerend moeten worden) hopelijk iets minder pijnlijk.

— IK BEN IN ELK GEVAL WEER HELEMAAL GEMOTIVEERD! —

3 Comments

 • mei 16, 2014 - 8:01 am | Permalink

  Wat een mooie legging! En goede hardloopkleding is altijd belangrijk :)
  Als het meezit ga ik vanavond even een rondje doen!

 • mei 17, 2014 - 7:10 am | Permalink

  Mooie! Ik moet nog steeds een nieuwe haha

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *