IK BELOOF BIJ DEZE PLECHTIG DAT IK MIJN HAAR NOOIT MEER ZAL KNIPPEN

Goeie grutjes, ik was even lekker aan het rondloeren op Sheinside.com, valt mijn oog ineens op zo’n lookbook foto bij een artikel, waardoor ik uiteindelijk (om een lang verhaal kort te maken, want ik moest helemaal moeilijk doen met Google image search) op een blog terecht kom van een meisje met het mooiste haar en de meest comfy kledingstijl ever. Kijk, en dit is nu precies wat ik eens in de zoveel tijd nodig heb, om te voorkomen dat ik als een gek naar de kapper ren om een korte coupe te nemen.

1402 lang haar 01

1402 lang haar 02

1402 lang haar 03

1402 lang haar 04

1402 lang haar 05

1402 lang haar 06

1402 lang haar 07

1402 lang haar 08

1402 lang haar 09

1402 lang haar 10

Ik ga echt NU naar de badkamer rennen en mijn haar een maskertjestreatment geven! En trouwens, met dat haar wil ik ook per direct al haar jassen en truien overnemen. Dus als je het nog niet gedaan had: klik hier voor Madeleines (want zo heet ze) blog. (Eigenlijk moet je dus op ‘Madeleine’ of ‘blog’ klikken en niet op ‘hier’, maar dat begrijpen jullie blognerdjes vast wel.)

— WIE VAN JULLIE ZET ER OOK IN EEN HAAR-LATEN-GROEIEN-IMPASSE?

23 Comments

 • februari 20, 2014 - 1:13 pm | Permalink

  Oh wauw, leuke stijl heeft zij! En inderdaad, dat haar is echt sprookjesachtig mooi. Geef.

 • februari 20, 2014 - 6:23 pm | Permalink

  Na het zien van deze foto’s kruip ik onder de deken en huil heel hard omdat ik nooit zulk haar ga krijgen. Bedankt mam en pap voor de geweldige gene.

  • merely-merel
   februari 21, 2014 - 4:35 pm | Permalink

   Ja, dat heb ik ook wel :(. Ik heb wel mooi, lang haar gehad, maar niet zó lang. En ik weet niet of mijn miezerige bosje dat gaat redden… maar we’ll see!

 • februari 20, 2014 - 6:52 pm | Permalink

  Super mooi meisje en ja dat haar is echt om jaloers op te worden. Goede motivatie ook voor mij om mijn haar te laten groeien!

 • februari 20, 2014 - 7:28 pm | Permalink

  Ik wil ook zo graag lang haar! Mooi :)

 • februari 20, 2014 - 8:23 pm | Permalink

  Wauw, ze heeft inderdaad een geweldige kledingstijl en dat haar… Ik ben zo jaloers!

 • februari 21, 2014 - 7:45 am | Permalink

  Ik spreek je over een paar maanden nog wel XD

  Mijn haar weigert stug om verder te groeien dan net voorbij mijn schouders… om vervolgens een pijnlijke dood te sterven en pluizig te worden. Damn.

  • merely-merel
   februari 21, 2014 - 4:37 pm | Permalink

   Haha oké, correctie: het is niet dat ik helemaal niet meer naar de kapper ga (daar krijg je tenslotte geen lang haar mee), maar ik ga niks anders doen dan bijpunten eens per 3-4 maanden. Ik moet er wel bij zeggen dat ik dat ook al vier jaar aan het doen ben, hoor, dus ik denk ook dat ik nog wel even uithou, maar soms begint het gewoon zo te KRIEBELEN om er flink de schaar in te zetten!

 • februari 21, 2014 - 12:35 pm | Permalink

  Ah, lang haar. <3 Ik heb wel een beetje hetzelfde als jij hoor. Soms heb ik echt zin om m'n haar kort te knippen, maar ik wéét gewoon dat ik er spijt van ga krijgen (dat kreeg ik 2,5 jaar geleden ook, al was het niet direct), dus ik doe het maar niet. Ik laat het nu al zo'n 1,5 jaar groeien en het is al een heel stuk langer geworden!

 • februari 21, 2014 - 1:11 pm | Permalink

  Ik wil ook zo lang haar, prachtig gewoon!

  Ik heb je trouwens genomineerd voor een Liebster award. Gefeliciteerd!
  http://iiithinkpink.blogspot.nl/2014/02/ik-ben-genomineerd-voor-een-liebster.html#more

  • merely-merel
   februari 21, 2014 - 4:44 pm | Permalink

   Hé, wat lief zeg, dankjewel! Ik ben alleen al heel vaak voor de Liebster Award genomineerd en heb er ook al een paar keer een artikel van gemaakt, dus ik sla ‘m nu even over als je het niet erg vindt!

 • februari 21, 2014 - 2:38 pm | Permalink

  Haha, zulk haar is echt niet goed voor m’n zelfvertrouwen, ik wil ook zo’n kapsel!

 • februari 21, 2014 - 6:43 pm | Permalink

  Super knap meisje! Echt heel vet, dat haaar! haha dan mag dat van mij nog wel een hele lange tijd groeien!

 • februari 21, 2014 - 7:59 pm | Permalink

  Oh wauw… zij heeft echt super mooi haar! Ik heb helaas wel mijn haar een paar jaar geleden kort geknipt.. Soms heb ik er wel eens spijt van (vooral als ik dit zo zie…)

 • februari 21, 2014 - 9:35 pm | Permalink

  Aah wauw. Soms heb ik wel eens behoefte aan een kort koppie met een mooie boblijn ofzo, maar als ik dit dan zie! Jeej voor mijn lange haar. Al is het bij lange na niet zo lang als deze prachtige bos. X

 • februari 21, 2014 - 11:25 pm | Permalink

  Wauw, ik ben jaloers. Niet alleen op haar haar (ik wilde nog een keer ‘haar’ typen), maar ook op de rest van haar. Mooi figuur heeft ze ook… Ik ga morgen dus hardlopen. Mweh

 • februari 23, 2014 - 4:22 pm | Permalink

  Geweldig haar! Ik ben bang dat mijn bos, ook al zou het zo lang worden, er nooit zo geweldig uit zal zien…
  * zucht *

  X

 • februari 24, 2014 - 8:46 am | Permalink

  Hahaha ik snap het helemaal en dit had ik ook echt even weer nodig aangezien ik zo veel mensen opeens hun haar kort zie knippen en dat vind ik dan zo leuk staan, maar toch ben ik echt verliefd op lang haar en ik hoop echt dat mijn haar nu eens een keertje echt goed gaat groeien! Ik hoop dat het bij jou ook gaat lukken!! :) X

 • februari 25, 2014 - 8:55 am | Permalink

  Maar hoe krijg je je haar ingodsnaam zo lang?! Als ik mijn haar laat groeien, gaat het meteen stuk aan de puntjes. Nu heb ik het een paar keer laten knippen en nu is het weer zo kort, bah. Ik hoop dat het tegen de zomer weer goed is bijgegroeid. En nu veel maskertjes in mijn haar smeren zeker :)

  • merely-merel
   februari 27, 2014 - 9:32 pm | Permalink

   Zulk lang haar als zij heeft, is ook niet voor iedereen weggelegd, hoor! Maar je kan een heel end komen als je het niet te vaak wast (en met een zachte shampoo), een goed(e) conditioner/masker gebruikt en voor jezelf uitvindt wat de beste knipfrequentie is voor je haar. Ik ga nu elke drie maanden naar de kapper, maar als ik merk dat m’n haar er dan eigenlijk nog heel goed uitziet en er maar een halve centimeter af hoeft, dan wacht ik de keer daarop vier maanden. Toen ik het nog verfde (en het dus heel erg beschadigde) moest ik elke zes weken. Kun je nagaan wat een verschil hè!

 • februari 25, 2014 - 7:41 pm | Permalink

  Prachtig haar inderdaad! Mooie meid ook!

 • maart 1, 2014 - 1:03 pm | Permalink

  OH wow!!! Ik ben ook lang haar fan
  neem eens een kijkje op mijn lang haar blog als je het leuk lijkt

  http://www.dekapster.com

  XX

 • Pingback: Merely MerelVERLIEFD OP POLIENNE-PRONOUNCED-LIKE-PARISIENNE » Merely Merel

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *