IK BEN DE EERSTE KILO IN ELK GEVAL ALVAST KWIJT

1404 -1kg 05

Min drie kilo was eigenlijk het doel voor Athene, maar nu ik dit schrijf (jullie lezen dit pas later, maar voor mij is het nu vijf dagen voor vertrek) is wel duidelijk dat dat er niet meer in gaat zitten. Geen probleem, want gewichtsverlies is gewichtsverlies en langzame kilo’s zijn blijvende kilo’s, toch? Ik heb er ook niet bepaald mijn best voor gedaan. Natuurlijk ben ik bezig met hardlopen en gezond eten, maar ik eet nog steeds mijn paaseitjes op werk en theelepeltjes Nutella als ik koffie sta te maken. Om het maar niet te hebben over de nodige borrel- (lees: alcohol, kaas en worst) versnaperingen. Toch bleken mijn sport-, smoothie- en salade-uitspattingen de afgelopen vier weken voldoende voor een definitieve -1kg en de weegschaal gaat nog altijd traag doch gestaag naar beneden. Dan maar een doel van -3kg voor de eerste bikinidagen! Keep you posted.

1404 -1kg 02
Hier maak je mij oprecht blij mee ’s avonds: veldsla, komkommer, fèta, tonijn en een beetje olijfolie en balsamico-azijn.

1404 -1kg 04

1404 -1kg 03
Tip van mijn beste vriendinnetje: kook of grill eens een maïskolf! Ongelofelijk, wat zijn die dingen lekker.

1404 -1kg 01
Smoothies op het balkon, hoe zomers wil je het hebben?

— ZIJN JULLIE AL OP BIKINI-GEWICHT? —

12 Comments

 • april 14, 2014 - 6:44 am | Permalink

  Goed bezigggg!

 • april 14, 2014 - 6:48 am | Permalink

  Hmm dat ziet er allemaal heerlijk uit! Ik let niet echt op m’n gewicht maar ik vind m’n figuur belangrijker. Alles moet terug strakker, vooral m’n buik. Het gaat wel goed want je kan al duidelijk resultaten zien na 3 maanden terug in m’n sportroutine te zitten!

  X Sara

  • merely-merel
   april 24, 2014 - 10:36 am | Permalink

   Dat vind ik ook belangrijk hoor! Als ik straks niks meer afval, maar mijn figuur wel blijft verbeteren, ben ik ook helemaal tevreden. Spieren wegen tenslotte meer dan vet! Jij ook succes!

 • april 14, 2014 - 7:54 am | Permalink

  Goed bezig chick!!

  x

 • april 14, 2014 - 7:56 am | Permalink

  Heel goed bezig!

 • april 14, 2014 - 2:46 pm | Permalink

  Lekker Merel! :D

 • april 14, 2014 - 3:24 pm | Permalink

  Goed bezig! Congrats met je eerste kilo!

 • april 14, 2014 - 6:07 pm | Permalink

  Toch fijn die kilo eraf! Ik wil er graag 5 kilo af. Dat is denk ik teveel, dus als er 3 af gaan ben ik ook tevreden!

 • april 14, 2014 - 7:31 pm | Permalink

  Wat goed van je! Ik hou zoiets nooit vol, maar ik denk er wel wat meer om nu.

 • april 16, 2014 - 7:37 am | Permalink

  Ik had ook zo’n doel gesteld! Voor Rome wou ik aan de 70 kilo zitten, maar ik denk niet dat ik er ga geraken, het is dan ook wel heel optimistisch, haha!
  Als je toch traag maar gestaag afvalt zonder er al te veel moeite voor te moeten doen, is dat alleen maar goed toch!?

  • merely-merel
   april 24, 2014 - 10:37 am | Permalink

   Zeker! Een paar kleine veranderingen in je eet-/beweegstijl, kunnen op de lange termijn al zoveel opleveren, zonder dat je het zelf echt door hebt!

 • april 16, 2014 - 4:35 pm | Permalink

  Goed bezig!! Je smoothies zien er zo lekker uit, yum!
  X

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *