IK GING NAAR DE NIKE OUTLET FACTORY ENZO – START TO RUN, WEEK #6

Start to Run

Grutjes, nu wordt Start To Run en hardlopen in z’n algemeenheid wel echt een officieel dingetje, want ik ging naar de Nike Outlet Factory in Osdorp voor nieuwe schoenen (hard nodig, want mijn huidige paartje geeft me blaren) en kwam terug met (bij gebrek aan leuke schoenen) een driekwart legging en tanktop. Je ziet ze hieronder op de foto en niet hierboven, btw, haha. Maar dat mag ook wel, want ik ben tegenwoordig meer in sportkleding dan in normale kleding te vinden en met Start To Run gaat het dan ook GOED. Deze week liep ik de schema’s van week 5 opnieuw, maar dan verlengd tot de zes kilometer. Nu de stukken rennen langer worden, merk ik eindelijk waarom diehard hardlopers hardlopen zo geweldig vinden: omdat je ervan in een soort trance raakt die – gek genoeg – superontspannend is! Met de conditie gaat het ook steeds beter. Ik heb nauwelijks last van steken en raak ook niet meer buiten adem. Heppiedepeppie dus! Here’s what I ran:

VRIJDAG 1605 SCHEMA 6.1 | 2R – 2L – 3R – 2L – 5R – 3L – 5R – 3L – 5R – 2L = 32 min, daarna op jogtempo uitlopen tot 6k
Totaal: 42 min, 6.0 km (= 8.6 km/u), 330 kcal

ZONDAG 1805 SCHEMA 6.2 | 2R – 1L – 3R – 2L – 6R – 2L – 6R – 2L – 7R – 2L = 33 min, daarna op jogtempo uitgelopen tot 6k
Totaal: 40 min, 6.0 km (= 9.0 km/u), 340 kcal

DINSDAG 2005 SCHEMA 6.3 | 2R – 2L – 4R – 2L –5R – 2L – 6R – 2L – 7R – 2L = 34 min, daarna op jogtempo uitgelopen tot 6k
Totaal: 41 min, 6.0 km (= 8.8 km/u), 340 kcal

Oja, voor de mensen die dit wilden weten: ik ren niet met Evy, maar volgens dit schema, wat volgens mij vrijwel identiek is aan Evy.

Nike outlet
Alhoewel mijn New Balance legging superventilerend is, leek het met het oog op de afgelopen 27 graden-daagjes wel handig ook een driekwart legging aan te schaffen. Deze heeft een knaloranje streep aan de zijkant, fancyyyy. Verder kocht ik nog een tanktop met half ingebouwde sportbh, mijn boobies kunnen althans geen kant meer op =D. Wisten jullie dat ik geen enkele sporttop had? Ik rende voorheen altijd gewoon in hemdjes die ik ook ‘normaal’ draag.

Hopelijk kan ik vanavond weer een ‘rondje’ doen (figuurlijk, want dat gaat niet echt op een loopband), maar ik begin vandaag officieel aan de eindversie van mijn scriptie die volgende week af moet zijn, dus ik weet niet hoe ik er psychisch gezien voor sta vanavond =P.

— ZIJN JULLIE WEL EENS BIJ DE NIKE OUTLET GEWEEST? —

11 Comments

 • mei 26, 2014 - 9:45 am | Permalink

  Het geeft mij altijd zo’n fijn gevoel om nieuwe sportkleding te hebben als een soort van nieuwe motivatie ofzo hahah

 • mei 26, 2014 - 12:21 pm | Permalink

  Ik vind dat bovenste setje heel leuk! En je bent super goed bezig. Ik hoef nog maar 4 lessen en dan kan ik eindelijk de 5 km lopen. Al denk ik dat ik dat nu eigenlijk ook wel kan, maar goed..

  • merely-merel
   mei 30, 2014 - 4:04 pm | Permalink

   Aaah, wat goed! Ik ren nu 5k in 32 minuten, maar volgens mijn schema duurt het nog 3 weken voordat ik het in 30 minuten kan, haha! Het is ook wel echt lastig om die paar minuutjes lopen tussendoor helemaal op te geven.

 • mei 26, 2014 - 2:47 pm | Permalink

  Ik ben nog aan het twijfelen of ik een driekwart broek erbij wil, of gewoon een korte.. Ik ren met Evy (alsof het echt een persoon is) en bevalt me ook geel goed :) Anyway, ik vind je aankopen nice. Topje ziet er goed uit!

 • mei 26, 2014 - 8:30 pm | Permalink

  Goed bezig, je gaat lekker! En leuke dingen heb je gescoord. Die BH’s van nike zitten me helaas totaal niet, maar vind ze wel super mooi.

  • merely-merel
   mei 30, 2014 - 4:06 pm | Permalink

   Mij ook niet, ik draag mijn eigen bh er gewoon onder. Heb tot nu toe nog geen sportbh gevonden die mijn boobies zo op hun plek houden als ik graag zou willen (bestaat waarschijnlijk ook niet :p).

 • mei 26, 2014 - 10:51 pm | Permalink

  Lekker bezig meis!
  Ik moet eigenlijk ook een driekwartlegging haha.. Maar houd het voorlopig nog maar even op heel vroeg in de ochtend lopen, dan is het nog niet zo heet :)

 • mei 27, 2014 - 4:54 pm | Permalink

  Goed bezig! Ik ben dol op hardlopen!

 • mei 27, 2014 - 5:16 pm | Permalink

  Woohoo lekker bezig meid! En de top die je draagt vind ik echt super tof :D

  • merely-merel
   mei 30, 2014 - 4:09 pm | Permalink

   Dat is gewoon een wijdvallend hemd van Only van vorig jaar! Maar ze hebben ‘m dit jaar weer in de collectie, ook in mintgroen en pasteloranje (geloof ik). Neem even een kijkje zou ik zeggen! Hier draag ik ‘m trouwens ook, maar dan ‘normaal’. Multifunctioneel.nl ;)

 • mei 27, 2014 - 7:44 pm | Permalink

  Goed bezig! Nieuwe sportkleding zorgt bij mij altijd voor extra motivatie!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *