LAKLEER, SUÈDE EN KANT – NIEUW IN SHOP MY CLOSET

shop my closet

Het gaat goed met de verkoop in Shop My Closet en dat is leuk, want ik maak niet alleen andere mensen blij, maar bovenal ook mezelf met een extra zakcentje en een steeds opgeruimder huis (mijn god, wat heb ik een HOOP SPULLEN). Dit is weer even een reminder dat er ondertussen weer aardig wat nieuwe tweedehandsjes in de verkoop gegaan zijn. Alle kleine bedraagjes (hihi, dat is een leuk woord) die ik met mijn closet sale verdien, zet ik apart om echt mooie, tijdloze, had-ik-altijd-al-willen-hebben items te kopen en die krijgen jullie dan weer te zien op Merely Merel natuurlijk. En zo is het kringetje weer rond. En oja, ik wilde jullie ook nog even dit meegeven op deze zonnige dag: je kledingkast uitmesten is echt HEEL GOED VOOR DE RUST IN JE HOOFD. Seriously.

Vergeet verder niet te genieten van het mooie weer =D. Ik ga lekker nieuwe Nikies scoren ter beloning voor het inleveren van de eerste versie van mijn scriptie gisteren en daarna met mijn Athenevriendinnetje bakken op het balkon!

SHOP MY CLOSET HIER, OF GA METEEN NAAR MARKTPLAATS

5 Comments

 • mei 20, 2014 - 11:48 am | Permalink

  Lekker dat het zo goed loopt :)
  Misschien moet ik het ook maar gaan doen haha, mijn kast moet echt opgeruimd!

  • merely-merel
   mei 25, 2014 - 6:12 pm | Permalink

   Ik zou het je van harte aanraden, heb al aardig wat centjes verdiend en nog geen moment spijt gehad van de dingen die ik weg heb gedaan!

 • mei 21, 2014 - 1:10 pm | Permalink

  Ik ga zeker even een kijkje nemen, wel heerlijk dat het zo goed loopt!

 • mei 21, 2014 - 3:00 pm | Permalink

  Top dat het zo goed loopt! Mijn kledingkast is ook echt exploded dus ik zou het ook moeten doen, maar ik ben altijd bang dat ik alle moeite van fotograferen etc. neem en er dan uiteindelijk 4 euro voor krijg :)

  • merely-merel
   mei 25, 2014 - 6:13 pm | Permalink

   Nou, je moet wel aardig wat verkopen wil het een beetje aan gaan tikken en ja, dat vinden sommigen de moeite van het fotograferen niet waard. Maar als ik toch bezig ben met mijn kast opruimen, is het een kleine moeite. Ik ga in principe meestal niet lager dan €5,- overigens, dan geef ik het liever gewoon weg aan iemand die ik ken er erg blij mee is!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *