NIKE FLYKNIT LUNAR 2

Nike Flyeknit Lunar 2

About a month ago, I told you about my Nike running shoes favourites, of which the Nike Flyknit Lunar 2 was by far the most loved (as well as the most expensive – of course, as always). I opted for the white version, which turned out to be on sale at Zalando (here)! But then, luck was on my side even more, when Luuk found these beauties on Marktplaats, only worn once. I know this may seem gross to you guys, but believe me when I say there are a lot of nice things out there that are as good as new. So give it a try! Beforehand, I tried them on in a Run Today shop, where the salesman convinced me this neutral shoe was exactly what I need (I tried some other models that correct the position of your feet, but those were not good for me, he said). Sooooo, now I’m the proud owner of new running shoes that I like and that are actually good for me. And all of that for only €80,-! Don’t they look sporty and fashionable?

Nike Flyknit Lunar 2

Nike Flyknit Lunar 2

Nike Flyknit Lunar 2

Nike Flyknit Lunar 2

Nike Flyknit Lunar 2

Wanna stay up to date about my running adventures? Follow me on Facebook and Bloglovin’!

11 Comments

 • juni 29, 2014 - 7:02 am | Permalink

  Die zijn gaaf! Die kleuren zijn ook heel fijn te combineren, ik ben verliefd!
  Liefs, Tessa

 • juni 29, 2014 - 9:20 am | Permalink

  Lucky you!! Marktplaats is inderdaad best te doen! Ik wil er mijn Nike running watch op kopen. 70 euro en 140 euro is een groot verschil!

 • juni 29, 2014 - 10:04 am | Permalink

  Goeie aankoop! Marktplaats is erg handig soms!

 • juni 29, 2014 - 1:58 pm | Permalink

  Moooi! :)
  Marktplaats is zo handig :) Wil er mijn Garmin sportwatch vandaan halen, maar krijg maar geen contact met verkopers. Irritaaaant (al snap ik wel dat je op het hoogste bod wacht, maar dat hoeft toch geen 1000 maanden te duren :( )

  • Merel
   juli 3, 2014 - 1:03 pm | Permalink

   Gewoon mailen! Ik bied ook bijna nooit. En als ze niet reageren, vind ik het gewoon geen betrouwbare verkoper :p.

 • juni 29, 2014 - 3:24 pm | Permalink

  Oh there soooo pretty!

 • Pingback: Merely MerelPHOTO DIARY JUNE #2 » Merely Merel

 • juni 30, 2014 - 8:05 am | Permalink

  Moooooie schoenen!!!
  En marktplaats is zo handig, je kunt er echt van alles vinden, in goede staat!

 • juni 30, 2014 - 11:14 am | Permalink

  Wat een leukerds! En fijn dat ze ook echt goed bij je voet passen, dat scheelt een hoop! Ik koop ook wel eens schoenen op marktplaats, waarvan ik mijn maat zeker weet (zoals all stars). Alleen maar handig!

  • Merel
   juli 3, 2014 - 1:05 pm | Permalink

   Niemand schijnt moeite te hebben met All Stars maten, maar bij mij is dat echt een drama! Ik heb een paartje die me net iets te klein zijn en de maat daarvan is hetzelfde als het witte paartje die wel goed zitten, en volgens de cm’s (die staan ook op dat label) zouden ze juist LANGER moeten zijn dan mijn witte. Ik begrijp gewoon niet dat Converse niet overal gewoon HETZELFDE maatlabel in kan plakken, want haleluja, jullie maken alleen maar DEZELFDE SCHOENEN. Ik kan All Stars dus echt niet op MP kopen helaas :(.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *