PATENT LEATHER SHOES

patent leather shoes

Yesterday I promised you more pictures of all the stuff I recently shopped. Well, let’s say I’m working on that! Today I’m showing you my new patent leather shoes. I wasn’t planning on buying these (actually I was opting for a pair of patent leather booties), but when I tried them on I just immediately knew they had to be mine. I mean, they’re black and they’re basic, but to spice things up a little they do have these pointed noses (is the front of a shoe called a nose in English as well?) and – of course – they’re shiny as hell. For me, this is a very useful addition to my wardrobe as well, ‘cause now I’ve got shoes to wear with chique trousers to work (I can’t wear heels, flats or ballerina shoes, because my feet suck =p). I already photographed an outfit with these shoes as well, so keep an eye on Merely Merel if you’re interested!

patent leather shoes

patent leather shoes

Blow
This is Blow’s “HUH”-face.

patent leather shoes
PATENT LEATHER SHOES – Manfield

Stay updated?
Bloglovin’
| Lookbook | Facebook | Twitter | Pinterest

11 Comments

 • oktober 1, 2014 - 6:48 am | Permalink

  Wauw wat een mooi paar chique schoenen! Echt heel gaaf! Hospik heb je er veel plezier van!
  Liefs, Tessa

 • oktober 1, 2014 - 9:17 am | Permalink

  Ik ben heel benieuwd hoe ze je staan, ik vind het moeilijk om te bedenken hoe je het zou combineren. Ik vind ze wel heel mooi, lekker shiny!

  • Merel
   oktober 2, 2014 - 2:19 pm | Permalink

   Ehh, ik combineer ze eigenlijk met alles. Ik vind het vrij moeilijk te bedenken hoe ik ze NIET zou combineren, haha ;).

 • oktober 1, 2014 - 10:30 am | Permalink

  Ik heb ook zulk soort schoenen en vind ze echt ideaal. Die van mij zijn wel aan het einde van het leven, dus moet maar eens opzoek gaan naar nieuwe :)

 • oktober 1, 2014 - 12:45 pm | Permalink

  Oeeeh, shiny! Zo mooi! Ik vind dit soort schoenen ook echt prachtig, maar ben altijd bang dat ik op glanzende schoenen snel krasjes krijg (want oh, ik ben echt enorm onhandig). En ik zou ze de hele dag gaan poetsen hahaha. Maar, zeker heel mooi! Ben benieuwd naar de outfitfoto’s!

  • Merel
   oktober 2, 2014 - 2:20 pm | Permalink

   Lakleer krast juist nauwlijks. Glad leer of, nog erger, ruw leer, doet dat veeeeel meer. Maar toegegeven: als het gebeurt dan kan je lakleer niet poetsen, dan is het gewoon verpest. Maar ik moet zeggen dat ik meer bang ben voor lakbreuk!

 • oktober 1, 2014 - 1:36 pm | Permalink

  Ik vind ze prachtig! Ik denk alleen dat ik ze niet hoef te kopen, mijn man gaat dat echt niet grappig vinden ben ik bang, haha!

  • Merel
   oktober 2, 2014 - 2:22 pm | Permalink

   Nou, ik had dus ook echt verwacht dat Luuk ze verschrikkelijk zou vinden, maar hij vindt ze super vet! En anders: niks van aantrekken, hij hoeft ze toch niet aan?

 • oktober 1, 2014 - 6:14 pm | Permalink

  Erg toffe schoenen! Ben benieuwd naar je outfit :)

 • Pingback: Merely MerelNEW BIKER BOOTS » Merely Merel

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *