RIPPED MOM JEANS

ripped mom jeans

Knew I had to have these ripped mom jeans right when I saw them online. Unfortunately, I couldn’t find them in my size here in Utrecht, but in Alicante, I did. Combined with good old All Stars (Luuk washed mine, don’t they look brand new again!?), an oversized top and a canvas tote they make a perfect evening beach outfit.

In the meantime, I’m back in The Netherlands again, trying to get into study-mode. Laaaast semester of the year, hope I’ll make it to the finish line, haha. Definitely planning on shooting loads of comfy study outfits in the coming weeks, so if that’s your cup of tea too, make sure to stick around!

comfy outfit

ripped mom jeans

all stars

outfit details

beach outfit

TOP | Bershka
JEANS | H&M
ALL STARS | Converse via JD Sports | see me wearing them here as well
BAG | Monki | see me wearing it here as well

Stay updated?
Bloglovin’
| Instagram | Lookbook | Facebook | Twitter | Pinterest

10 Comments

 • april 21, 2015 - 8:51 am | Permalink

  Wat een toffe outfit! En mooie foto’s zo bij de zee <3

 • april 21, 2015 - 9:06 am | Permalink

  Wauw zo in het zwart vind ik hem super leuk! Had ik niet van mezelf verwacht haha. Staat je goed :)

  • Merel
   april 21, 2015 - 12:05 pm | Permalink

   Haha dankje! Ik wilde een mom jeans, een nieuwe zwarte broek en een broek met scheuren. En toen zag ik deze. Dus 1 + 1 + 1 = 3 enneeuuh, 3-in-1 enzo ;).

 • april 21, 2015 - 5:54 pm | Permalink

  heel erg tof, deze outfit!

 • april 21, 2015 - 7:31 pm | Permalink

  Wauw, nice! Heb die broek nog niet veel gezien :) Leuke kleur nagellak heb je ook op trouwens. Oh EN btw, ik heb ein-de-lijk je giftcard van Monki kunnen inruilen. Ik ben echt een ramp met dat soort dingen want ik ga opeens veel meer twijfelen als ik iets wil kopen met een giftcard haha. Maar ik heb uiteindelijk (met een beeetje bijbetalen) een super leuk tuinbroekje gekocht voor in de zomer en ik ben er suuuper blij mee. Nogmaals dank! Ik dacht nog, dit is wel verantwoord want ik heb de giftcard uiteindelijk gekregen van iemand die dol op tuinbroeken is ;)

  • Merel
   april 25, 2015 - 8:51 pm | Permalink

   HAHA, heeeeel herkenbaar dat van dat extra twijfelen over aankopen als je een giftcard hebt. Uiteraard vind ik het fan-tas-tisch om te horen dat je er een tuinbroekje van hebt gekocht! Ik ben zozozo blij dat ik een zomerversie van mijn wintertuinbroeken heb, kan niet wachten tot ie weer de kast uit kan. Heel veel plezier ervan enneh, komt er een outfitpost van online toevallig? Want dat wil ik zieeeen!

   • Liz
    mei 3, 2015 - 10:59 am | Permalink

    Ja, die nagellak is echt super! Welke is het?

    • Merel
     mei 3, 2015 - 7:01 pm | Permalink

     Hi Liz, dat is toevallig, ik heb er gisteren een post over gepubliceerd (zie hier). Het is een gel nagellak van KIKO (nieuw in de collectie en een echte aanrader!) in de kleur Milk Mint.

 • april 21, 2015 - 10:06 pm | Permalink

  gave jeans en tof gecombineerd!

 • Pingback: Merely MerelADIDAS SUPERSTARS TO GO WITH EVERYTHING COMFY » Merely Merel

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *