ZARA LEGGINGS ARE AMAZING

Zara leggings

Oh em geeeee, Luuk and I arrived in Istanbul the day before yesterday and we’re having the time of our lives! I’ll tell you all about it soon, but here’s what I wore yesterday, when we strolled around without any plan. You guys were very enthousiastic about my new Zara leggings and now I can tell you for sure that they’re a dream really! Super comfortable: they don’t come down during the day and are thick and stretchy at the same time. When citytripping, this is what you need obviously. I combined them here with oversized, warm and cozy items that are still interesting. Never ever ever gonna regret buying that fringed coat, haha! Well, I’ll keep it short, we’re having Aya Sophia on the planning today, can’t waaaiittt.

zara leggings

H&M fringed coat
I have this picture without the man in the background as well, but I just love how his plastic bag matches my nail colour, haha!

Istanbul

Istanbul
My awesome photographer!

fringed coat

SWEATER | Monki | see me wearing it here as well
LEGGINGS | Zara | more pictures here
BOOTS | Manfield | see me wearing them here as well
COAT | H&M | see me wearing it here as well
SCARF | Monki | see me wearing it here as well
BAG | My Paperbag via Myomy | see me wearing it here as well
NECKLACE | Just Franky | see me wearing it here as well

Stay updated?
Bloglovin’
| Lookbook | Facebook | Twitter | Pinterest

9 Comments

 • november 4, 2014 - 8:09 am | Permalink

  Je ziet er weer zo zo zo tof uit! Die jas staat je geweldig en ik ben ook nog opzoek naar zo’n grijze sjaal!
  Liefs, Tessa

  • Merel
   november 6, 2014 - 6:44 pm | Permalink

   Die sjaal is volgens mij nu nog gewoon te koop bij Monki (alleen online kan ik ‘m niet vinden). Only heeft een hele vergelijkbare voor 15,-!

 • november 4, 2014 - 10:28 am | Permalink

  Ah je ziet er weer prachtig uit! Grappig, vroeger (als in 1,5 jaar geleden) vond ik bruin met grijs echt een no go. Vandaag draag ik het ook :’)

  • Merel
   november 6, 2014 - 6:47 pm | Permalink

   Oh echt ja? Haha, nee ik heb die aversie tegen grijs-bruin nooit zo gehad, maar combineerde het ook niet echt on purpose zo nee. Grappig is dat hè, hoe trends werken. Ik weet nog dat ik 10 (15?) jaar geleden skinny jeans echt ZO LELIJK vond. En toen leggings, omg, errug. Nu draag ik nauwelijks iets anders.

 • november 4, 2014 - 8:36 pm | Permalink

  Oeewh ik was juist op zoek naar nieuwe leggings, dus van de week maar eens naar de Zara!

 • november 4, 2014 - 10:57 pm | Permalink

  Juist wat ik nodig had! Ik ben op zoek naar een goede legging, een keertje Zara bezoeken dus! :)

 • Pingback: Merely MerelISTANBUL DAY 1 » Merely Merel

 • Pingback: Merely MerelPACKING TIPS [WHAT CLOTHES I PACKED FOR ISTANBUL] » Merely Merel

 • Pingback: Merely MerelMY FIRST INFINITY SCARF [AND HOW TO KNIT IT] » Merely Merel

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *